Tudnátok mondani Pesten olyan sulit, ahol van gimnáziumi osztály és nem kell zseninek lenned iskolaváltásnál?
Jelenleg egy Pest melletti gimnáziumba járok (busszal 25-30 perc, Pest 40-45) és tervezem - ha lehet - váltok, mert egyszerűen nem bírom.. Nem akarom ecsetelgetni a sz*r osztályom, tanárokat(nem általánosságban.. mellesleg én is az leszek lehet). Szóval szeretnék tudni pár olyan gimis osztállyal rendelkező sulit a városban, ahol ilyen 3,8-4,0 átlaggal átvesznek. Ismét az osztályt és egyéb más tényezőket okolok... De hát azt csak könnyebb mint magam :d. Az külön piros pont ha viszonylag liberálisabb a suli/jellemzőbb a diákokra(nem vagyok libsi, de jelenlegi sulim elég konzervatív [esetleg ha érdekel miképp, priviben elmondom]). Még 2 évem van és nem akarok itt érettségizni.
Szóval plííz valaki segítsen. Eddig a Leövey Klára és a Szent László Gimit néztem, ami szimpi volt. Lehetőleg ne Újbudán, mert Népligetbe érne fel a buszom, szóval onnan legyen elérhető 1-2 átszállással.
Nem akarom ecsetelgetni a sz*r osztályom, tanárokat(nem általánosságban.. mellesleg én is az leszek lehet)
nem kell zseninek lenned...
Egyel több sz*r tanár? Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!