Miért csak ebbe a négy városban vannak egyetemen külföldi diámok, a többiben mem?
Budapest,Debrecen,aztán Szegeden és Pécsen vannak az egyetemeken külföldi diákok és ennyi.
Pl. a miskolci és a nyíregyházi egyetemen ,hogy nincsenek?
Mert orvosi kar csak ebben a négy városban
van
Hát nem csak az orvosi karon vannak.
Debrecenben az orvosi karon kívűl van rengeteg a Bölcsészettudományi karon is és a Műszaki karon is pl. négerek,kínaiak stb.,ennyi tudok,aztán lehet a többi karon is vannak,sőt biztos.
Egerben is vannak. :)
Csak nyilván nem olyan nagy számban, mindenki aki ide jön tanulni, a bulisabb helyeket keresi, meg ahol több a lehetőség (ez csak általánosítás), és egy nagyobb városban több esélye van ezekre.
A magyar erasmusosok is - legalábbis az ismerőseim és én is- nagyobb városokba mennek, mert mit kezdjenek egy 10.000 fős városkában, hiába van ott egyetem. :D
Meg bocsánat, ha valakit ezzel megsértek, nem szándékom, de azért szerintem köztudott, hogy az általad felsorolt 4 városban vannak a legjobb egyetemek. (nem szakok, egyetemen, tudom, hogy a Miskolci Egyetemnek is vannak nagyon jó szakjai, de az összesített listán hátrébb van, ha magát az egyetemet nézzük).
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!