Volt már olyan itt aki átvételizett a (budapesti) Fazekas Mihály Gimnáziumba?
Leírnátok, hogy milyen volt?
A kérelemmel a bizonyítványt is be kell küldeni?
Mindenkit behívnak és úgy szortíroznak, vagy már a beküldéssel is szelektálnak egyből?
Leírnátok, hogy milyen volt az átvételi menete, milyen erős volt a korábbi iskolátok, illetve magát az átvételi beszélgetést?
Megadták, hogy mik az elvárások? Csak tesztet kellett írni, vagy elbeszélgetés is volt?
Az, hogy milyen erősségű iskolából jöttetek mennyire számított?
A természettudományi és a társadalomtudományi tagozatokon más-más eredményeket néznek? Verseny eredmény mindenképp kell? Ha igen milyen szintű?
Előre is köszönöm szépen! :)
Nem kell semmit sem vinned, és ha a C-be jelentkeztél át, akkor jó eséllyel a kezedbe nyomnak egy feladatsort, amit megcsinálsz, majd a tanárral együtt átnézitek a feladatsort. Előtte/utána kérdezni fognak, hogy mesélj magadról, illetve te is kérdezhetsz, valószínűleg mindenre válaszolnak, amire tudnak.
Én már 8 éve estem át ezen a procedúrán, a lényeg, hogy nem kell túlmisztifikálni és akkor menni fog.
Sok szerencsét!
Köszönöm szépen a bátorítást, sajnos nem volt hely az évfolyamomon, így ezt buktam.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!