Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni Csokonai Vitéz...

A Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumba van esélyem? Az olasz és a német szakra! Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval 57pontos lett a központim! 13 a matek és 44 a magyar! A matek tudom,hogy borzasztó,ne is mondjátok!:( A vitt pontom összesen 50,mivel mindig kitűnő voltam! Plusz még viszek pár oklevelet,pl országos 29.nyelvtan versenyen, országos 14.(csapatban) angol versenyen.Tudom ezek már nem számítanak,de azért elviszem őket!:) Az olaszt már tudom,de a németet nem igazán!:( Szerintetek van esélyem,vagy törődjek bele,hogy nem vesznek fel? (Köszönöm,ha valaki végigolvasta és esetleg válaszol is!)

2018. márc. 3. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Ne add fel

Van még esélyed

2018. márc. 4. 11:08
 2/9 anonim válasza:
Nekem összesen lett 50 pontom a központin (13 matek 37 magyar xd) nekem még rosszabb mint a tied. Plusz csak 43 pontot viszek és hétfőn szóbelizek. Félek hogy nem vesznek fel.
2018. márc. 4. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a szóbeli?
2018. márc. 4. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha kitűnő vagy, van esélyed
2018. márc. 4. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Holnap,(hétfőn) lesz a szóbeli! :)
2018. márc. 4. 21:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Felvettek az olaszra:)
2018. ápr. 22. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Évfolyamtársak leszünk:D
2018. máj. 16. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi a véleményed az olasz képzésről? Lehet, hogy én is oda jelentkeznék. :)
2018. nov. 11. 15:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia! 3hónapja vagyok itt,de már rájött mindenki,hogy nagyon keményen tanulni kell! Mivel nyelvi tagozat mindig adnak bőven házit,sokszor van,hogy elég sok dolgot másnapra kell megtanulni. A tanárok nagy része empatikus,kedves de nem mindig elnéző. Nagyon ugranak pl arra,hogy ha vki telefonozik órán,vagy beszélget. A nyelv maga nekem nagyon tetszik és szeretem is,de tényleg minden nap rá kell szánni egy órát minimum. De pl az osztályba is van aki nem tanul,mert órán megragad neki. Én nagyon szeretem ezt a tagozatot,és ahogyan első nap mondták nekem,hogy ezt az iskolát vagy nagyon szereted,vagy nagyon utálod.:) Egyébként îgy a végére pár szót írnék az iskoláról is. Sokat kell “vándorolni” a suliba,mert az órák mindig össze-vissza más terembe vannak. Tesiterem szempontjából nagyon felszerelt és modern. Tanárok szempontjából nagyon vegyes ezen a tagozaton. Pl a matektanárt ki nem állhatjuk,de a magyar anyanyelvű olasztanárok nagyon imádnivalóak és bármivel lehet fordulni hozzájuk.

Teljesen tudom ajánlani,de csakis akkor gyere ide,ha van kitartásod és van energiád suli után is tanulni! De vannak itt programok is,szóval nemcsak mindig a tanulás megy!:) Remélem tudtam segíteni,és ha az olasz mellett döntesz,akkor a szóbelin legyél nagyon nyitott! Bármi kérdésed van még,írj nyugodtan privátban!

2018. nov. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!