Mi a véleményetek a Waldorfról?
Figyelt kérdés
9.-es gimnazista vagyok, de nagyon megtetszett a Waldorf tanitasi rendszere. Megerne oda menni? Milyen emberek vannak ott, a tanarok tenyleg olyan jofejek ott mint ahogy mondjak?2018. márc. 4. 19:06
1/1 anonim válasza:
Melyik waldorf iskolába jelentkeznél?
Sokkal jobbak átlagban a tanárok az államihoz képest. Én csak ajánlani tudom, mivel egy Waldorf suliban húztam le az iskolai 13 évemet. Idén érettségizek. Van pár tantárgy ami szinte fölöslegesnek tűnik, meg pár olyan dolog amit nem tart egy állami iskolás fontosnak, pedíg sokkal fontosabb mint azt bárki hinné.
Ha többet szeretnél megtudni a Waldorf suliról írj privátban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!