Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecen átsorolás önköltségesre?

Debrecen átsorolás önköltségesre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy önköltségesre való átsorolásnak mi a pontos szabálya? Átlagom az megvan. 36 kredit kell a két félévben legalább, az is megvan bőven, de van valami hogy ebből 30 csak kötelező vagy beleszámít a kötelezően választható is?

Előre is köszönöm válaszotokat.

tegnap 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
A TO mit mond (és miért nem hiszel nekik)?
tegnap 11:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Tanulmányi Osztályt hétvégén nem lehet elérni
tegnap 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A kreditbe minden elért kredit beleszámít.
tegnap 11:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor csak a 36 a lényeg? Előző félévben volt 27 teljesített kreditem, ebből 12 kötelező tárgy, 8 kötelezően választható (ebből 4 kreditet kötelező volt, hogy következő évfolyamba lépj, de mindegy), 7 szabadon választható; most lesz 18 vagy 22 (még egy vizsgától függ), ebből 1 kredit testnevelés. Tehát szám szerint 17+27 is meglennék, de ha 15+15 is kell, bár én nem találtam ilyen részt, akkor 12+17-tel nincs meg a 30.

Bár én ilyen cikkelyt még nem találtam egyelőre, de keresem, a kérdést amiatt tettem fel hátha valaki itt tudja egyből, volt ilyen helyzetben stb

tegnap 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Hoghogy nem ér rá holnap megtudni?
tegnap 11:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Trollválaszokat nem kérek többet, köszönöm. Kérdésre kérdéssel válaszolni nem lehet. Egyébként azóta néztem és még mindig nem találtam erre a 15-15-re forrást, Tanulmányi- és Vizsgaszabályzatban, képzési programban és máshol se, szóval a 3-asnak lesz igaza. Köszönöm szépen.
tegnap 12:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Közben megtudtam, hogy van olyan szaktársam, aki előző két félévben kötelező tárgyakkal nem volt 30 kredit, másakkal pótolta ki, és most, ebben a félévben is államin volt.
tegnap 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy beleszámít, ugyanis a mintranterv is csak ajánlott.Nincs köbe vésve.
tegnap 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:

"Kérdésre kérdéssel válaszolni nem lehet."

Tényleg nem? :)))

Egyébként miközben próbálod megtalálni a választ a saját kérdésedre, cserébe akár segíthetnél is másoknak azzal, hogy válaszolsz a kérdésre, hadd tudhassák előre, csak miheztartás végett, hogy milyen esetben fordulhat elő, hogy nagyon sürgősen kell válasz akkor is, ha a TO épp nem elérhető.

tegnap 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!