Debrecen átsorolás önköltségesre?
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy önköltségesre való átsorolásnak mi a pontos szabálya? Átlagom az megvan. 36 kredit kell a két félévben legalább, az is megvan bőven, de van valami hogy ebből 30 csak kötelező vagy beleszámít a kötelezően választható is?
Előre is köszönöm válaszotokat.
Akkor csak a 36 a lényeg? Előző félévben volt 27 teljesített kreditem, ebből 12 kötelező tárgy, 8 kötelezően választható (ebből 4 kreditet kötelező volt, hogy következő évfolyamba lépj, de mindegy), 7 szabadon választható; most lesz 18 vagy 22 (még egy vizsgától függ), ebből 1 kredit testnevelés. Tehát szám szerint 17+27 is meglennék, de ha 15+15 is kell, bár én nem találtam ilyen részt, akkor 12+17-tel nincs meg a 30.
Bár én ilyen cikkelyt még nem találtam egyelőre, de keresem, a kérdést amiatt tettem fel hátha valaki itt tudja egyből, volt ilyen helyzetben stb
"Kérdésre kérdéssel válaszolni nem lehet."
Tényleg nem? :)))
Egyébként miközben próbálod megtalálni a választ a saját kérdésedre, cserébe akár segíthetnél is másoknak azzal, hogy válaszolsz a kérdésre, hadd tudhassák előre, csak miheztartás végett, hogy milyen esetben fordulhat elő, hogy nagyon sürgősen kell válasz akkor is, ha a TO épp nem elérhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!