Szerintetek melyik iskolába érdemesebb jelentkeznem?
Megjelölt iskoláim:
Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium
(Erzsébeti) Kossuth Lajos Gimnázium
Német Nemzetiségi Gimnázium
Lónyay utcai Református Gimnázium
Nem vagyok református az utóbbi iskolát azért jelöltem meg, hogy ne csak 3 iskolát jelöljek meg. Jelenleg nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, ezért is jelentkeztem gimnáziumba. Most az orvosi és a tanári pályaban gondolkodok. Szerintetek melyik iskola lenne a legmegfelelőbb számomra? (79 pontos központit írtam, voltam mindegyik iskolában szóbelim, szerintem egész jól sikerültek és az egyik iskolában nagyjából közölték, hogy felvesznek úgyhogy remélik, hogy az az iskola az első a sorrendemben.)
A szigetszentmiklósi suli a legerősebb a 4 közül. Én oda mennék a helyedben. A Lónyai refi gyenge suli én oda nem mennék. Az erzsébeti Kossuth középkategóriás gimi. A nemzetiségi gimit akkor javaslom ha nagyon a némettel akarsz foglalkozni. Nyelvvizsgázni tudsz akármelyik suliba is jársz.
Rangsort nem állítanék fel a helyetted, mert nem ismerem a képességeidet és a céljaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!