Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek hol tanulok meg...

Szerintetek hol tanulok meg jobban angolul a Kölcseyben angol nyek-en vagy a Xantusban?

Figyelt kérdés
Mindkettő tetszik. A szóbelik is jól sikerültek. Melyik gimiben minőségesebb a nyelvtanítás.A második nyelvet is jól meg szeretném tanulni. Az is szempont számomra.

2018. márc. 3. 19:00
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Be jutottál és most mi a véleményed az iskoláról?
2019. febr. 12. 15:16
 22/23 A kérdező kommentje:
A tanárok jók, az osztálytársak is. Az angoltanítást itt 0.-ban nem viszik túlzásba.Kb.mindenki abból él, amit általánosból hozott. Követelmény van, mert a témazárók nehezek, de nem adnak hozzá elég tanítást. Szódolgozat ritkán van, így új szavakat havonta, ha 20-at adnak. Talán tanárfüggő is lehet.Nem tudom. Lehet mi lazább tanárt fogtunk ki. Megmondom őszintén én nehezebbnek gondoltam ezt az évet. Azt gondoltam majd nyüstölnel a szódolgozatokkal, így rá leszek kényszerítve a tanulásra.
2019. márc. 12. 09:40
 23/23 anonim válasza:
Megbántad, hogy végül a Xantusba mentél?
2019. márc. 26. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!