Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek hol tanulok meg...

Szerintetek hol tanulok meg jobban angolul a Kölcseyben angol nyek-en vagy a Xantusban?

Figyelt kérdés
Mindkettő tetszik. A szóbelik is jól sikerültek. Melyik gimiben minőségesebb a nyelvtanítás.A második nyelvet is jól meg szeretném tanulni. Az is szempont számomra.

2018. márc. 3. 19:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Otthon.
2018. márc. 3. 19:58
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Ha a második nyelvet is jól szeretnéd megtanulni akkor én a Kölcseyt javasolnám..
2018. márc. 3. 21:00
 3/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy otthon, de tetszik mindkét gimnázium és mindkét belyen jól sikerült az angol felvételim. Valszeg bekerülök.
2018. márc. 4. 07:23
 4/23 anonim ***** válasza:
Xantus. Az kéttannyelvű.
2018. márc. 4. 08:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Angol Xántusban tuti felsőfok. A második nyelv és a többi tantárgy viszont már más kérdés.
2018. márc. 4. 09:03
 6/23 A kérdező kommentje:
Akkor miért érettségiznek olyan sokan kitűnőre a Xantusban, ha olyan rosszul tanítják a többi tantárgyat?
2018. márc. 4. 09:12
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem mondta senki hogy rosszul tanítják. Mindkét suli jó. A Kölcsey az iskolák rangsorában előrébb van, ha az érettségiket nézzük. Ennyi az egész.
2018. márc. 4. 10:18
 8/23 Christin Chasor ***** válasza:
53%

szerintem is a Xántusban jobban megtanulod az angolt mivel kéttannyelvű.

De melyiket írtad előre?

2018. márc. 4. 10:30
 9/23 anonim ***** válasza:
A Kölcsey ÖSSZESÍTVE jobb, de ha nálad a jó nyelvtudás a fő szempont iskolaválasztásnál, akkor Xantus, mivel egy kéttannyelvű jobban megtanít a nyelvre, mint egy nyelvi előkészítő, mert előkészítőn csak abban az egy évben tanuljátok intenzíven a nyelvet, mint kéttannyelvűben mindegyik középiskolás évedben napi szinten frissítgeted a nyelvtudásodat.
2018. márc. 4. 11:57
 10/23 A kérdező kommentje:
Xantus az első, de a Kölvseyben is jól sikerült a szóbeli. A Xantusban írásbeli volt angolból+beszélgetős(magyar) szóbeli. A Kölcseyben angol szóbeli volt. Az is jól sikerült. Folyékonyan beszéltem a tanárnővel 15 percig. Minden kérdését értettem. Figyeltem az igeidők helyes használatára. Csak vacilálok, mert a szívem a Xantusba húz, de sokan azt írják, hogy a Xantusban csak az angol a jó, a második nyelvet nem tanítják meg egyáltalán. Arra már nem fektetnek hangsúlyt. Az is gondolkodóba ejt, hogy a többi tantárgyat jól tanítják-e.Sokan azt írják, hogy nem. Illetve a csoportbontások miatt lesznek-e barátnőim.Nem lesz-e nagyon felosztva a közösség.
2018. márc. 4. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!