Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt valaki, akit nem...

Van itt valaki, akit nem vettek fel egyetlen középiskolába sem? Milyen iskolába került? Mi fog történni, ha engem sem vesznek fel egyetlen középiskolába se?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdeztem ezeket, mert elsuttyóskodtam az iskolát. A központi felvételin magyarból 40 pontom lett, a jegyekből szerezhető 50 pontból 41 pontom lett. A matek viszont szörnyű..

Eddig sorra elutasítottak az iskolákból. Az utolsó olyan suli amibe 80-90% hogy felvesznek. Viszont nagyon félek, hogy mi történik ha mégsem vesznek fel oda sem. Nem szeretnék 5-ös fizikával, biológiával, kémiával,angollal, történelemmel, nyelvtannal és irodalommal rossz szakmunkásképző suliba keveredni. Nagyon félek.

U.i.: Egy 14 éves lány.

2018. márc. 2. 08:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Felvettek az utolsó iskolába, amit megjelöltem (emelt angol szak) .
2018. ápr. 21. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, gratulálok! Hová mász?
2018. ápr. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!