Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van akkor, ha nem viszek a...

Timiandi kérdése:

Mi van akkor, ha nem viszek a Berzsenyi szóbelijére borítékot?

Figyelt kérdés
Teljesen kiment a fejemből, ma is szóbeliztem és tegnap is, most jutott eszembe, viszont a posta már nincs sehol sem a közelünkben nyitva.

2018. márc. 1. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Semmi, nekem is valaki nagy borítékjába tették, akit valószínűleg nem vettek fel.
2018. márc. 1. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem értem a választ.
2018. márc. 1. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Kell egy kis meg egy nagy borítékot vinni. Kicsibe küldik, ha nem vettek fel, nagyban, ha felvettek, mert egy csomó papírt bele kell rakni, amíg az elutasítás csak egy lap. Mivel vagy felvesznek, vagy nem, az egyik boríték üres marad, abban simán el tudják küldeni valaki másnak.

Legalábbis anno így volt.

2018. márc. 1. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Vidd be személyesen
2018. márc. 2. 06:32
 5/8 anonim válasza:
77%
Szerintem menj el a suliba és add le a titkárságon.
2018. márc. 2. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

2ig lehet leadni, a szuloket elkuldik a nehany sarokra levo papirboltba es vesznek. Szoval erdemes vinni (es mindig nagyot kell vinni, kulonben szinten papirbolt..:/)

Tudom most mar nem segitek sokat a kommentemmel, talan egy jovo evi felvetelizot hatha.

2018. márc. 5. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kösz
2018. márc. 19. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg kell hogy legyen címezve ?
2018. márc. 19. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!