Berzsenyi Dániel Gimnázium szóbeli meghallgatásán mi várható?
Humán tagozatra jelentkezem és azt szeretném megtudni, hogy a megadott történelmi témakörökön kívül rákérdezhetnek-e (vagy inkább rá szoktak-e kérdezni) szúrópróbaszerűen más, fontosabb eseményekre? És az egyes témakörök tudását mennyire részletekbe menően várják el, szigorúak?
Eléggé izgulok. :)
szia! Nem tudom, hogy aktuális-e még a téma nálad, de én ma voltam a Berzsenyiben.
Lexikális tudás egyáltalán nem szükséges, semmire nem kérdeznek rá. Nálam is csak arra voltak kíváncsiak, hogy hol tartunk töriből. Az én tételemen csak képek voltak, azokról kellett kicsit beszélni.(pl: Zeus szobor, egy amfiteátrum) Magyarból pedig választhatsz, hogy lírát, vagy epikát elemzel inkább. Nagyjából ennyi. Én fél órát voltam bent egy másik lánnyal együtt.
Sok sikert!
Hali
Ne izgulj! Mindig nagyon kedvesek szoktak lenni, es ha valamit nem tudsz, segitenek ravezetni a megoldasra.
Add onmagadat, nyugodtan mondd el a sajat velemenyedet, azt birjak.
Sok sikert<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!