Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen kérdéseket tehetnek...

Milyen kérdéseket tehetnek fel szakma alkalmassági beszélgetésen?

Figyelt kérdés
Egy vendéglátóipari-szakgimnáziumba jelentkeztem és behívtak szakma alkalmassági beszélgetésre.Szeretném tudni ,hogy milyen kérdések lehetnek?

2018. febr. 28. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hello, én nem tudom; de szerintem pl lehet olyan, hogy hogyan kezelnéd, hogyha pl az egyik vendég arcátlanul viselkedik veled, hogyan magyaráznád el neki, hogy mi a szitu. Meg esetleg hogy jobbra a kanalat, balra a villát, és ha párhuzamosan vannak lerakva az evőeszközök, nem kér többet, ha keresztezik egymást, akkor még eszik. Amúgy nekem fogalmam sincs , sose voltam ilyenen.
2018. febr. 28. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ertem koszi
2018. febr. 28. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt gondold végig, hogy szerinted milyen egy jó vendéglátós. A kérdések arra fognak irányulni, hogy kiderítsék, te olyan vagy-e.
2018. febr. 28. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyit kerdezett az igazgato, hogy miert ezt a szakot valasztottam? valaszom: tetszett, ez erdekelt es az iskolai bemutaton is megtetszett. Es 100%-ot irt be ahhoz ,hogy felvesznek
2018. márc. 3. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!