Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pontot érne az 52-es OKJ ha...

Pontot érne az 52-es OKJ ha felsőoktatásba jelentkezek?

Figyelt kérdés
Érdekelt hogy dietetikus szakra milyen okj ad többlet pontot a jelentkezésnél. Élelmezésvezetőre mennék ami OKJ 52, tehát nem emelt és felsőfokú. Logikus hogy nem számolják bele, de mivel ugyanaz a szakirány, megkérdeztem a semmelweis egyetemet és a PTE-et is. Az első azt mondta nem mivel nem 54 és 55ös OKJ. A PTE viszont azt írta beleszámít. Most akkor lehetséges vagy csak nem ért ehhez és félre informált???
2010. jún. 8. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem számít bele.

Lehet, hogy új volt még akit az információs székbe ültettek.

Egyébként sem az egyetem dönt róla, hogy mit fogadhat el. Ez központilag van előírva.

A felvi.hu-n nézz utána, de ki fogja dobni, hogy érvénytelen.

2010. jún. 8. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
igen csak az 54 és 55ös számmal kezdődők, tehát az emelt szintű, vagy felsőfokú okj ér több pontot, ezek általában két évesek, ha ilyet végzel el, akkor 30 többletpont, de ha nem ilyet végzel, akkor nem kapsz érte többletpontot
2010. jún. 8. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

most járok 52 es okj-re

és JÖVŐRE ELVILEG BEVEZETIK oszt.társaim tudták meg akik döntőben értek el helyezést osztv.-n és azért is jövőre elvileg jár pont de járj utána

amúgy én is megbántam mert ebben az évben nem kaptam érte

2010. jún. 8. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
hát jólenne ha bevezetnék..remélem jóltudod:) köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 9. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!