Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Osztálytársam nem tudja...

Osztálytársam nem tudja leolvasni a számlapos órát. Januárban lesz 17 éves, saját elmondása szerint csak egyszer bukott meg. Nyolcadikosok vagyunk. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

En sem tudom leolvasni a szamlapos orat, vagyis le tudom, de akar tiz-husz mp-ig is nezem, mire rajovok, es gyakran felcserelem a kis- es a nagymutatot. Ennek ellenere jo vagyok matekbol... Csak siman a kijelzos orat szoktam meg. Ez nem jelent semmit...

17/L

2010. jún. 8. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Dehogyis nem, kedvesem. Ez annyit tesz, hogy nem vetted a fáradtságot arra, hogy ezt az alapvető, nüansznyi dolgot megtanuld. Majd rájössz te is, mennyit jelent, amikor társaságba rommá égeted magad vele. Szánalom, komolyan.
2010. jún. 8. 12:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem igaza van az utolsónak.. főleg mikor órán a csaj megkérdezi hogy hány óra van, de közben ott a falon az óra, és mondjuk neki hogy nézze meg..
2010. jún. 8. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szánalom, a kérdező a szánalom.

Vannak tanulási problémások, nem nevetni kéne hanem segíteni rajtuk.

Kérdező: Te sem vagy jobb másoknál, ezt egy pillanatig se képzeld magadról.

2010. jún. 8. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

én az utolsónak adok igazat.

kedves 12:27-s, az hogy Te felcseréled a mutatókat, pusztán figyelmetlenség kérdése. A kérdésben említett személy viszont egyáltalán nem tudja leolvasni az órát. Ha nem hiszed, hogy ez diszkalkulia tünet, akkor nézz utána. Tanulási zavar, ami megértést és segítséget igényel, nem lenézést.

2010. jún. 8. 18:22
 16/16 anonim válasza:
Nagyon skibidi sigma lehet a sràc
okt. 26. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!