Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Holnap el kell lógnom egy...

Holnap el kell lógnom egy órát a suliból. Milyen ürüggyel mehetek el az orvoshoz, mit mondhatok neki, amivel adhat nekem egy legális igazolást?

Figyelt kérdés

Egyáltalán milyen orvoshoz menjek? A gyerekorvoshoz(körzeti orvos), vagy pl fogorvoshoz? Nem értek ehez, nem csináltam még ilyet. Tanácsokat várok. Köszönöm!

16/F

2010. jún. 8. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Én gyerekorvoshoz mennék. nekem a hasmenésem van duma mindig bejött. megkérdezi mit ettél aztán valami blablázol rá.
2010. jún. 8. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Körzeti orvosnál: fáj a hasad, hányingered van, hasmenésed van. Még hozzácsapsz egy kis fejfájást és kész is a 2-3 napi, vagy heti igazolás :)
2010. jún. 8. 00:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Szóval mondjam neki, hogy hasmenésem volt egész éjjel, és hogy például tejbegrízzel ettem sóskát? Nem tud ennek utánajárni? Nem fog beküldeni bevizsgálásra? És ha kiderül, hogy délutános? Akkor menjek vissza szerdán is délelőtt? Kedd délután nem érek rá, szerda délután sem.

És ha szerda délelőtt megyek vissza, akkor annyit mondjak hogy a hétfő és kedd közötti éjjel ment a hasam, kedden azt hittem, hogy délelőttös, és már csak az igazolásért jöttem?

Köszönöm!

2010. jún. 8. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt a tejbegríz-sóska kombót ne erőltesd. Csak akkor mondj vmit neki, ha kérdezi, hogy mit ettél, különben látványos lenne.

Az utólag való igazolás kérést sem javasolnám, mert ezt a dokik nem igazán szeretik. Ha jó arc, akkor úgyis ad, mert levágja, hogy lógni akarsz. Ha meg rossz arc, akkor esélytelen, hogy kiírjon visszamenőleg.

Próbáld meg megoldani, hogy holnap el tudj menni.

2010. jún. 8. 02:26
 5/8 anonim válasza:
Mindenképp körzeti orvoshoz menj! Ha fontos dologról van szó akkor mondj neki igazat, hogy miért kell elmenned óráról. Ő is ember, meg fogja érteni. Ha viszont nem szeretnéd neki elmondani, akkor én is a hasmenést ajánlom.
2010. jún. 8. 03:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan fontos az a dolog, akkor a szülő leigazolhatja. Amúgy miért is KELL lógnod?
2010. jún. 8. 06:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szülő nekem nem igazolja le. Egy dolgot elfelejtettem megcsinálni órára, és ha bemegyek akkor két egyest kapok, ami most nagyon rosszul jönne. És a hasmenésre mit fog felírni? Kiváltsam, ha felír valamit? Ha nem váltom ki, akkor nyomon tudja ő azt követni?

Köszönöm!

2010. jún. 8. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudja nyomon követni, ne izgulj már:D
2010. jún. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!