Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bukta már valaki így az...

Bukta már valaki így az ösztöndíjat?

Figyelt kérdés
Szociális ösztöndíjra adtam be a pályázatot. A határidő 12-e volt, 16-a éjfélig pedig a hiánypótlási időszak, ahol egyszer van lehetőség pótlásra. Én már 12-e előtt leadtam a pályázatot, hiányzott még hozzá két dokumentum. Az egyiket még 12-e előtt beküldtem, gondoltam a másodikat pedig majd a hiánypótlásban csatolom. Hát a nagy lófäszt, mivel a 12-i határidő előtti leadás is már hiánypótlásnak minősült. Végülis így csupán 120 ezret nem fogok megkapni egy teljesen értelmetlen "jogi" szivatás miatt, nem hiszem hogy én jártam így egyedül és nem tudok már tenni semmit. Tulajdonképpen nem is érdekel annyira, megkeresem magamnak a pénz, szerencsére sikerült két jó melőt is találnom suli mellett, szóval költsék el dohányra a pénzt és jó egészséget kívánok azoknak akik kitalálták ezt a rendszert.
2018. febr. 17. 00:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"A határozat ellen a kézhezvételtől (a tudomásra jutástól) számított 15 napon belül fellebbezésre van lehetőség, amelyet a kancellária igazgatóságra kell benyújtani „Hallgatói Jogorvoslati Bizottság részére” megjelölés mellett."

Itt még van egy esély, meglátjuk majd.

2018. febr. 17. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Válaszolni nem tudsz a kérdésemre, de a HÖK szidása azért az megy. Ha azt hiszed, hogy a HÖK megkapja az elbukott pénzedet, akkor te egy álomvilágban élsz. Ez így nem megy. Az igazat megvallva a válaszaid alapján én nem csodálkoznék, ha valóban te lennél a hibás, mert ez már a második alkalom, hogy téveszméket írogatsz.
2018. febr. 17. 23:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Ezt a pénzt persze hogy nem kapja meg, de ha okosan csinálják hosszútávon, akkor nagyobb eséllyel kapnak többet, mivel több marad az alapban. Hökösnek lenni amúgy tök jó lehet akinek nincsenek céljai az életében.
2018. febr. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!