Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudtok a budapesti kisképz...

Mit tudtok a budapesti kisképzőről? (Képző és iparmüvészeti szakközépiskola)

Figyelt kérdés

Igazából pocsák az átlagom.

Kevés reménnyel megyek oda.

És tudom hogy 70% hogy nem vesznek fel.Én csak a rajztehetségemre tudok támaszkodni, mert szerintem az van, ha le tudok rajzolni ugy egy kutyát, hogyhasonlitson az élethühöz.

Szóval kérdéseim lennének, mivel hétfön ha minden jó legy szóbeliznem kell ott.

Nehéz iskola?

Felvennének szerintetek ha az átlagom pocsék a rajztudásom pedig, megvan?

Hogy készüljek fel? kedvesek ott a tanárok?

anyira félek, szinte depizek már, 3 napja csak nekik rajzolok élethü portrékat, amik lehet annyira nem is élethüek, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megfelelhessek nekik.

És ott nyomban megmonják ha felvesznek valakit? Vagy tényleg várni kell hónapokat?

Aki megválaszolja kérdésemet előre is nagyon köszönöm ^^

2018. febr. 16. 20:45
 1/5 A kérdező kommentje:

Valaki irjon már kérem!!

Grafika szakra szeretnék, igen tudom hogy sokan jelentkeznek, de azért egy próbát megér!!

Mit csináljak hová üjek, kérem valaki irjon!!

2 nap mulva szóbelim >.<

Kérem valaki segitsen irja le mit kell csinálni!!

2018. febr. 16. 22:28
 2/5 anonim válasza:

Sziaa hanyadikos vagy? Attól függ mennyire rossz az átlagod a weboldalon is kint van Asszem hogy mi az alap amit teljesíteni kell fe az nem biztos.

És szobelire csak akkor hívnak be ha szükséges szóval van olyan hogy be se hívnak .

Nem oda járok amúgy de meg néztem az oldaluk

2018. febr. 18. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Erteem, hát 2,6 akkor gondolom nincs esélyem, ha csak a rajztabon tamaszkodom😖
2018. febr. 19. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Rajzomra*
2018. febr. 19. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:

2,6-os átlaggal valóban reménytelennek látszik.

Végül felvettek?

2019. ápr. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!