Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hunfalvysok! Mi a véleményetek...

Hunfalvysok! Mi a véleményetek a Hunfalvyról?

Figyelt kérdés

2018. febr. 7. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Bocs, erre én is kíváncsi vagyok, mert jelentkeztem a Hunfalvyba :D

Te melyik tagozatra?

2018. febr. 8. 14:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindegyik tagozatra, kivéve a japánt
2018. febr. 8. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jò suli, közösség és a tanárikar is brutál jó, mindenkinek szîvből ajánlom a Hunfalvyt! Ha kérdésetek van írjatook.
2018. febr. 8. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Sokan mondják, hogy rossz iskola, nagyon szigorúak a tanárok, meg hogy messziről kerüljem el, de akkor ezek szerint mégsem olyan rossz. :)
2018. febr. 9. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van a Hunfalvy, nyilván ha valamelyik csoport nem megfelelően viselkedik, akkor azokkal “szigorúbbak” a tanárok, hogy rend legyen, de alapjáraton az összes aranyos és segítőkész.
2018. febr. 9. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Kerüld el messziről:) Előbb utobb mindenki megutálja
2018. márc. 23. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Általában ezt a “mindenki megutálja” dumát csak akkor nyomják, ha az illetők mondjuk nem szabályosan “játszottak” és ennek olyan következményei lettek, amik számukra már nem volt szimpi! Vagy csak egyszerűen lusták voltak tanulni és a tanárokat hibáztatták....vagy nem úgy tudtak beilleszkedni a viselkedésük miatt, ahogy szerették volna és hasonlók..
2018. márc. 23. 22:54
 8/9 anonim válasza:

Nagyon nagyon jó suli. De komolyan. Én anno nagyon tartottam tőle, itt gykn mindenki írta, hogy milyen rossz, és hogy kerüljem el.

A tanárok abszolút jó fejek, a diákok érettek, nekem ez volt a legelső gondolatom is. A gólyatábor a legjobb, főleg az utolsó nap XD.

Mindenkinek sok sikert, és ne féljetek a sulitól!!!

2018. ápr. 5. 18:53
 9/9 Silent Tall Kid válasza:

Hello!

A tanárok 90%-a rendes.

2021. febr. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!