Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pótvizsgázom 4 tantárgyból, ,...

Pótvizsgázom 4 tantárgyból, , , többi lent, ,?

Figyelt kérdés

Meglehet tanulni 2,5 hónap alatt 1 éves tananyagot a következő tantárgyakból?

- Irodalom

- Nyelvtan

- Történelem

- Fizika

2010. jún. 7. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Általános vagy középsuli? Középsuliban tanítok, nálunk volt már olyan gyerek, akinek ötből sikerült, de ahhoz egész nyáron tanult.
2010. jún. 7. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Várom még a véleményeket!

"Középiskolás tanár"-nak köszönöm a válaszát :)

2010. jún. 7. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább ismételj évet, mint hogy kétséges kimenetelű vizsgákra készüléssel tedd tönkre az egész nyarat. Ha csak az egyikből is megbuksz, már fölösleges volt, és olyan fáradtan állsz neki a következő tanévnek - nem véletlenül találták ki a nyári szünetet -,hogy már attól rosszabb lesz a következő évi eredményed is.
2010. jún. 7. 22:29
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

csinálj amit akarsz. ha nem tanultál eddig, akkor ideje lenne elkezdeni. most még nem késő. vagy bulizd végig a nyarat, kezd újból a tavalyi évedet. mondjuk az mellékes, hogy ezzel értékes időt vesztesz, és ez később vissza fog ütni. az is igaz, hogy nem kell mindenkinek egyetemre, fősulira menni tanulni, ha még általános suliba jársz, mehetsz egy szakmunkásba és lesz egy szakmád (persze ha általánosba megbuksz az már elég gáz.. ott ha gondolkodsz a kérdéseken egy fél percet már megvan a 4es).

én a helyedben (meg se buktam volna...de ha mégis) tanulnék mint atom, és tanulván a marhaságból amit véghezvittem, elkezdenék év közben is tanulni, hogy ne kelljen majd "buliidőszakban" (nyáron) 40°C -os melegben benn rohadni a szobában és tanulni. de ez a te döntésed.

2010. jún. 7. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Hűha. Ha van rá lehetőségetek akkor járj különtanárhoz heti 2 szer és minden nap foglalkozz vele!Vedd komolyan és sikerülni fog! Én 3ból buktam de évet kellett ismételni.Elektrotechnika,fizika,kémia
2010. jún. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!