Pótvizsgázom 4 tantárgyból, , , többi lent, ,?
Meglehet tanulni 2,5 hónap alatt 1 éves tananyagot a következő tantárgyakból?
- Irodalom
- Nyelvtan
- Történelem
- Fizika
Várom még a véleményeket!
"Középiskolás tanár"-nak köszönöm a válaszát :)
csinálj amit akarsz. ha nem tanultál eddig, akkor ideje lenne elkezdeni. most még nem késő. vagy bulizd végig a nyarat, kezd újból a tavalyi évedet. mondjuk az mellékes, hogy ezzel értékes időt vesztesz, és ez később vissza fog ütni. az is igaz, hogy nem kell mindenkinek egyetemre, fősulira menni tanulni, ha még általános suliba jársz, mehetsz egy szakmunkásba és lesz egy szakmád (persze ha általánosba megbuksz az már elég gáz.. ott ha gondolkodsz a kérdéseken egy fél percet már megvan a 4es).
én a helyedben (meg se buktam volna...de ha mégis) tanulnék mint atom, és tanulván a marhaságból amit véghezvittem, elkezdenék év közben is tanulni, hogy ne kelljen majd "buliidőszakban" (nyáron) 40°C -os melegben benn rohadni a szobában és tanulni. de ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!