Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi, matematikus és fizikus...

Orvosi, matematikus és fizikus egyetemi képzés egyszerre elvégezhető?

Figyelt kérdés
Szerintem el tudnám végezni, csak kérdés, hogy ezt egyáltalán megengedik-e?
2010. jún. 7. 19:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem még negyedikként tanulj gyógyszerésznek.
2010. jún. 7. 23:10
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor ha elméletben el tudnád végezni (mert ugye léteznek zsenik...), akkor sem tudnád a hármat egyszerre csinálni.

Hogy miért? Mert mindegyik szakon vannak olyan tárgyak, amikre kötelező bejárni. És tuti lenne ütközés...

Másrészt nem tudom pl a vizsgaidőszakot hogy osztanád be:D

2010. jún. 7. 23:18
 13/39 A kérdező kommentje:
Nagyon könnyen tanulok, fotografikus memóriám van. Egy nap több vizsgát is le lehet tenni, és a vizsgaidőszak 7 hét, ahogy tudom.
2010. jún. 7. 23:57
 14/39 anonim ***** válasza:

Egyszerre csak kettő szakot lehet párhuzamosan végezni, de a harmadikért fizethetsz is (csak ne az orvosit hagyd fizetősre, mert ott 1millió/félév).

Amúgy tanulj meg osztódni, mert egyszerűen nem lehet minden kötelező előadáson/gyakorlaton bent lenni, mert ütnék egymást, és pl. orvosin vannak olyan dupla-tripla (ezekből szinte minden napra jut jó pár)órás gyakorlatok, amikből ha már egyet kihagysz, nem kapsz aláírást a vizsgához.

Ha mégis meg tudod csinálni ezt a "fizikai" részt (a "szellemi" részét nem is említem, bár, ha nem a jelesre hajtasz, hanem mindenből a 2-esre, akkor talán meg lehetne csinálni), akkor Schrödinger macskája hozzád képest kutyaf.sza...

Én a helyedben az orvosival kezdenék, és utána (sajna már csak fizetősön lehetne) megcsinálnám a fizikus-matematikust egyben (még így is gazdaságosabb, mintha az orvosit kellene fizetni).

2010. jún. 8. 00:04
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Csak ezt nem értem, hogyha ennyire zseniális vagy, akkor miért tőlünk, átlag halandóktól kérdezel ilyeneket?

Egyébként nem, nem lehet.

2010. jún. 8. 00:07
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a kérdésed "zseni vagyok" és az "apa" motívumokból R.HADTUL REMÉLEM, hogy nem te vagy az a srác, aki pár hónapja szórakozásból azokat a kérdéseket írta, amikben 1. éves fizikusként akart CERN-ben dolgozni, illetve 1. éves orvostanhallgatóként akart agyat műteni, és közben fikázott mindenkit...

Amennyiben te lennél, akkor pszichiátriai eset vagy!

2010. jún. 8. 00:09
 17/39 A kérdező kommentje:
Előző: akarsz róla beszélni? Pszichiátria a kedvenc témám, azon belül is a bomlott elmék.
2010. jún. 8. 00:14
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondod, hogy te vagy-e, akkor esetleg...
2010. jún. 8. 00:33
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem, ő az egypetéjű ikertestvérem. Én idősebb, okosabb vagyok.
2010. jún. 8. 00:39
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egypetéjű ikred, akkor nem lehetsz sokkal idősebb... Amúgy a való életben is szoktál történeteket kitalálni, vagy csak itt a GYK-n szórakoztatsz minket ezzel?
2010. jún. 8. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!