Orvosi, matematikus és fizikus egyetemi képzés egyszerre elvégezhető?
Jó, akkor ha elméletben el tudnád végezni (mert ugye léteznek zsenik...), akkor sem tudnád a hármat egyszerre csinálni.
Hogy miért? Mert mindegyik szakon vannak olyan tárgyak, amikre kötelező bejárni. És tuti lenne ütközés...
Másrészt nem tudom pl a vizsgaidőszakot hogy osztanád be:D
Egyszerre csak kettő szakot lehet párhuzamosan végezni, de a harmadikért fizethetsz is (csak ne az orvosit hagyd fizetősre, mert ott 1millió/félév).
Amúgy tanulj meg osztódni, mert egyszerűen nem lehet minden kötelező előadáson/gyakorlaton bent lenni, mert ütnék egymást, és pl. orvosin vannak olyan dupla-tripla (ezekből szinte minden napra jut jó pár)órás gyakorlatok, amikből ha már egyet kihagysz, nem kapsz aláírást a vizsgához.
Ha mégis meg tudod csinálni ezt a "fizikai" részt (a "szellemi" részét nem is említem, bár, ha nem a jelesre hajtasz, hanem mindenből a 2-esre, akkor talán meg lehetne csinálni), akkor Schrödinger macskája hozzád képest kutyaf.sza...
Én a helyedben az orvosival kezdenék, és utána (sajna már csak fizetősön lehetne) megcsinálnám a fizikus-matematikust egyben (még így is gazdaságosabb, mintha az orvosit kellene fizetni).
Csak ezt nem értem, hogyha ennyire zseniális vagy, akkor miért tőlünk, átlag halandóktól kérdezel ilyeneket?
Egyébként nem, nem lehet.
Amúgy a kérdésed "zseni vagyok" és az "apa" motívumokból R.HADTUL REMÉLEM, hogy nem te vagy az a srác, aki pár hónapja szórakozásból azokat a kérdéseket írta, amikben 1. éves fizikusként akart CERN-ben dolgozni, illetve 1. éves orvostanhallgatóként akart agyat műteni, és közben fikázott mindenkit...
Amennyiben te lennél, akkor pszichiátriai eset vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!