A révkomáromi Selye János egyetemet miért tartják sokan rossznak?
Én a BSC-t a Selyén tettem le.
Azért esett rájuk a választásom, mert közel volt és alacsony volt a tandíj, én pedig mindenképpen gazdasági szakot akartam.
Az a baj, hogy Magyarországon 300 ezer/félév egy gazdasági szak.Ez egy rablás.Még, ha 160-180 ezer lenne, azt mondom oké, de 300 ezer az rablás.
Visszatérve a Selyére, nem mondanám,hogy könnyű volt, nagyon sokan kibuktak a matekon, meg a közgázon.
Matekból ugyanúgy volt analízis,lineáris algebra, mint a magyarországi gazdasági szakokon.
Arra akarok kilyukadni, hogy nem adták puszira a diplomát.
Az elhelyezkedési lehetőségekről meg azt gondolom,hogy nem rosszabb, mint egy magyar vidéki egyetemnél.
Én például beszerzőként dolgozok egy multinál, feltétel hozzá a diploma.Hozzáteszem, a Selyén több féléven keresztül hallgathat az ember gazdasági idegennyelvet difis tárgyként.
Jelenleg mesterképzést csinálok, de ezt már egy budapesti egyetemen.Semmiféle hátrányom nem volt belőle, hogy a Selyén végeztem.
Kevesen tudják, de a Selye GTK része eredetileg a budapesti BCE része volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!