Ha egyszeregbuktam Pénzügyi számvitel 1-ből, újra felvett, most 2-ből is buktam, van értelme folytatni?
BGE-PSZK
Ez a bukás most nem rajt múlt.
Milyen szakos vagy? Én is odajárok.
Ha pénzügy szémviteles vagy, és már az elején bukdácsolsz ebböl a fontos tárgybol, akkor vagy nagyon nagy eröt veszel magadon és behozod a lemaradásod, vagy tényleg nincs értelme. Ha gazdinfos vagy, akkor meg nincs semmi gond.
Pénzügy-számviteles. Nagyon jó írásbeliket írtam, de szóbelin ugyanaz a tanàr bármit mondtam, meghúzott. Pedig nem beszéltem hülyeségeket.
Talán, ha sulit váltanék, mert mist úgybérzem, nem a tudásommal volt gond.
Azért az sokat árulkodik, hogy az 1 és a második sem ment elsőre.
Gondolom már te is rájöttél, hogy nem a kedvenc tantárgyad, akkor meg minek szivatni magad?
Pénzügy mesterre ha az érdekel, mehetsz más szakról is, ahol nem ennyire erős a számvitel.
Sima alapszakos pénzügy meg nem sokkal több, mint más gazdasági szakosok esetében.
Az a baj, hogy szakot váltani nem tudok már erre a félévre. Számvitel specen vagyok.
Gm-en már csak egy félév számvitelem van, most átmehetnék ősszel és így egy évvel később végeznék. Màr az első év után át kellett volna mennem.
Vagy másik suli, de 2 év után, ott is csúszás lenne.
Hát figyelj, szerintem beszélj felsőbb évesekkel, hogy ők ezt hogyan látják.
A tanártól meg megkérdeztem volna szóbelin, hogy mégis mi volt a hiba, ha folyamatosan beszélni tudtam az anyagról, akkor egy kettest miért nem érdemlek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!