BTK-n felvehetek természettudományos tárgyakat?
Figyelt kérdés
Szóval váltani akarok következő félévtől. Gondoltam rá, hogy alapból nem aktiváltatom magam, másfelől viszont az is eszembe jutott, hogy inkább felvennék olyan előadásokat, amik az új szakomon lennének. Ilyet lehet? Egyáltalán megéri szerintetek erre elpazarolni egy félévet? Nagyon dolgozni nem tudnék, mert érettségire készülök, viszont a készülés mellett lenne időm 1-1 ilyen előadásra bejárni. Esetleg az érettségibe is segítenének az előadások (tudom, hogy egyetemen más az anyag, mint érettségin, de gondolom van átfedés és nem árt az sem, ha többet tudok...)2018. febr. 9. 15:15
1/1 anonim válasza:
Őszintén én erre nem pazarolnék el egy államis félévet / fizetnék egy félévnyi tandíjat. Nem éri meg.
Egyébként nincs akadálya, mivel szabadon választható tárgyként bármit elvégezhetsz az egyetemed kínálatából - természetesen az előfeltételekre figyelni kell. A nagy létszámú előadásokra valószínűleg be is jutnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!