Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesten közepes erősségű...

Budapesten közepes erősségű középiskolát tudtok javasolni, az alábbiak alapján?

Figyelt kérdés
Gyerekem felvételije nagyon gyengére sikeredett, 3,2 az átlaga a készségtárgyak nélkül. Egyébként nem rossz tanuló, de a reáltárgyak nem mennek, az pedig lerontja az egész átlagát. Olyan sulit keresek neki, ahová nem vesznek azért fel mindenféle, 8.-ból alig átrugdalt tanulót... Szóval ahol normális oktatás folyik, normális közegben.

2018. febr. 3. 20:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nem is ritkán akart lenni, a nem is gyakran 😉
2018. febr. 4. 13:55
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Széchenyi Szakgimnázium is egész jó a szakgimik közül. Nem tudom lenne-e esély de mindent meg kell próbálni.
2018. febr. 4. 14:22
 23/34 anonim ***** válasza:
Gourman sulit is nézd még meg
2018. febr. 4. 14:51
 24/34 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom a Békésyt nézzétek meg. Az a XVII.kerben van. Hengersorba is felvennék sztem . Az ott van nálatok.
2018. febr. 4. 16:31
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket és a segítő szándékot!
2018. febr. 4. 17:30
 26/34 anonim ***** válasza:
Ha a nyelv érdekli akkor próbáld a turisztikaiakat előre irni, utána meg a többi tagozatot. A Hengersor sem rossz ötlet, tőlünk is mentek ketten is.
2018. febr. 4. 17:49
 27/34 anonim válasza:
Mindet ami érdekli meg kell próbálni, nincs veszteni valótok. Az én lányomé sem lett fényes. Az ismeretségi körünkben sokan írtak 30-40 pontos központikat és egyik sem rossz tanuló!
2018. febr. 4. 18:17
 28/34 anonim ***** válasza:
Ami még eszembe jutott a Sztehlo gimnázium ének szaka.Azt is be lehetne írni. Ott is tanulnak nyelveket.Rendes gyerekek járnak oda.Csak szóbeli elbeszélgetés van. Pl. Milyen keresztény ünnepek vannak. Nemcsak evangélikusok járnak oda.
2018. febr. 4. 18:54
 29/34 anonim ***** válasza:
Mit írtatok be végül? Hogy álltok a szóbelikkel?
2018. febr. 28. 18:30
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, a Pestlőrinci Informatikai és Közgazdaságiba turisztika szakra felvették a gyereket!
2018. ápr. 28. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!