Budapesten közepes erősségű középiskolát tudtok javasolni, az alábbiak alapján?
40 pont a ponthatár szakközépbe azt hiszem.
Már bocsánat, de elég buta lehet a gyereked, ha 23 pontos magyart ír,ahhoz képest,hogy az idén milyen könnyű volt a magyar...
A matekról meg ne is beszéljünk... 9 pont???
És így akarod gimnáziumba betenni??? Ilyen gyenge eredményekkel kb. 2 hónap után tanácsolnák el, mert még egy gyengébb gimnáziumot se bírna.
Méghogy nyelv? 31 ponttal? Sehova nem fogják felvenni nyelvi tagozatra...
Nem sértésként mondom, de egy kicsit lazán fogod ezt az egészet...
Ez nagyon gyenge teljesítmény. Ilyen gyenge felvételit szerintem nem nagyon írtak.
11/13-nak üzenem, hogy te vagy elég buta, ha így minősítesz bárkit ismeretlenül, néhány szám alapján. Tudod, pszichológiából ismerhető, hogy ahány ember (gyerek) annyiféle képesség, gyengeség és erősség. Az, hogy írt egy ilyen felvételit, abban ezer dolog közrejátszhatott, mint például a stressz, amely köztudottan ronthatja a teljesítményt és nem kis mértékben.
Mint kértem rosszindulatú kommentelők kíméljenek, és a tiéd vitathatatlanul az. Kérlek ne reagálj hasonlókat, ha már segítő szándék nincs benned. Erre most éppen nincs szükségem.
Azért, mert közöltem a tényeket, nem vagyok buta.
Igen, a stressz közrejátszhat, de ez még nem mentség az eredményre.
Nem engem kell támadni azért, mert ismertetem a valóságot.
Igen nagy egoval rendelkezel, hogy te megmondtad a valóságot, hiszen azt sem tudod ki az, akiről ilyeneket állapítasz meg. Lehet, hogy látnok vagy?
A valóság az, hogy egyszerűen korlátolt vagy. Ennyi. Ehhez és az ezutáni hozzászólásaidhoz, mert nyilván lesz, nem kívánok egyebet hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!