Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesten közepes erősségű...

Budapesten közepes erősségű középiskolát tudtok javasolni, az alábbiak alapján?

Figyelt kérdés
Gyerekem felvételije nagyon gyengére sikeredett, 3,2 az átlaga a készségtárgyak nélkül. Egyébként nem rossz tanuló, de a reáltárgyak nem mennek, az pedig lerontja az egész átlagát. Olyan sulit keresek neki, ahová nem vesznek azért fel mindenféle, 8.-ból alig átrugdalt tanulót... Szóval ahol normális oktatás folyik, normális közegben.

2018. febr. 3. 20:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
52%

40 pont a ponthatár szakközépbe azt hiszem.

Már bocsánat, de elég buta lehet a gyereked, ha 23 pontos magyart ír,ahhoz képest,hogy az idén milyen könnyű volt a magyar...

A matekról meg ne is beszéljünk... 9 pont???

És így akarod gimnáziumba betenni??? Ilyen gyenge eredményekkel kb. 2 hónap után tanácsolnák el, mert még egy gyengébb gimnáziumot se bírna.

Méghogy nyelv? 31 ponttal? Sehova nem fogják felvenni nyelvi tagozatra...

Nem sértésként mondom, de egy kicsit lazán fogod ezt az egészet...

Ez nagyon gyenge teljesítmény. Ilyen gyenge felvételit szerintem nem nagyon írtak.

2018. febr. 4. 12:14
 12/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírtam 32 ponttal
2018. febr. 4. 12:15
 13/34 anonim ***** válasza:
28%
Nézzétek meg a gyáli Eötvöst!Közel van Gyál nektek, jó a nyelvoktatás is. Több szak is indul ott!Oda biztos felveszik.:) Nem erős iskola, de szeretik a gyerekek. Nem lumpen a közösség. Felnőtt szakképzések is vannak ott.
2018. febr. 4. 12:24
 14/34 A kérdező kommentje:

11/13-nak üzenem, hogy te vagy elég buta, ha így minősítesz bárkit ismeretlenül, néhány szám alapján. Tudod, pszichológiából ismerhető, hogy ahány ember (gyerek) annyiféle képesség, gyengeség és erősség. Az, hogy írt egy ilyen felvételit, abban ezer dolog közrejátszhatott, mint például a stressz, amely köztudottan ronthatja a teljesítményt és nem kis mértékben.

Mint kértem rosszindulatú kommentelők kíméljenek, és a tiéd vitathatatlanul az. Kérlek ne reagálj hasonlókat, ha már segítő szándék nincs benned. Erre most éppen nincs szükségem.

2018. febr. 4. 12:47
 15/34 A kérdező kommentje:
Bocs, a 11. válaszolónak üzentem.
2018. febr. 4. 12:50
 16/34 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat, aki segítő szándékkal küldte.
2018. febr. 4. 12:51
 17/34 anonim ***** válasza:
48%

Azért, mert közöltem a tényeket, nem vagyok buta.

Igen, a stressz közrejátszhat, de ez még nem mentség az eredményre.

Nem engem kell támadni azért, mert ismertetem a valóságot.

2018. febr. 4. 12:51
 18/34 A kérdező kommentje:

Igen nagy egoval rendelkezel, hogy te megmondtad a valóságot, hiszen azt sem tudod ki az, akiről ilyeneket állapítasz meg. Lehet, hogy látnok vagy?

A valóság az, hogy egyszerűen korlátolt vagy. Ennyi. Ehhez és az ezutáni hozzászólásaidhoz, mert nyilván lesz, nem kívánok egyebet hozzáfűzni.

2018. febr. 4. 13:04
 19/34 A kérdező kommentje:
17-nek szól. Bár ez valószínűleg enélkül is kiderült.
2018. febr. 4. 13:05
 20/34 anonim ***** válasza:
76%
Van olyan, nem is gyakran, hogy kitűnő tanulk a tőlük minimum elvárható 70 pont körüli helyett 60-at sőt 50-et írnak. Akkor miért ne lehetne, hogy egy közepes tanuló az elvárható 40-50 pont helyett 30 körülit ír. Pont elég nagy baj ez neki és a szülőnek. Ne rúgjunk bele még egyet. Ilyenkor tényleg nem lehet mást zenni, mint próbálkozni helyet találni. Sajnos az azonban igaz, hogy tavaly nálunk egy gyerek írt ennyi pontost és alap eljárásban nem vették fel sehová, a maradék sulikból kellett választania felvételi után. Így azt javaslon, hogy sok iskolát írjatok be, mindent ami kicsit is szóba jöhet.
2018. febr. 4. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!