67 ponttal felvesznek az alábbi gimnáziumokba?
1. Berzsenyi humán szak
2. Teleki 5 éves magyar-töri
3. Leövey angol nyek
4. Színyei fél osztály angol-német
67 pont az írásbelim és 48-at viszek
Szia, Berzsenyis humán tagozatos vagyok, valószínűleg behívnak szóbelizni, de ahhoz, hogy be is kerülj jó lenne egy erős szóbelit hoznod! 4 tétel van a honlapon, tanuld meg jól, de ne görcsölj rá. Nagyon kedvesek szoktak a tanárok lenni, add magadat és nyugodtan sződd bele a saját véleményedet, gondolataidat is. Lesz még egy irodalmi szöveg amit hangosan fel kell olvasnod és utána kérdezgetnek, de ha szeretsz olvasni és szoktál is akkor az könnyű lesz.
A végén rólad a hobbijaidról, mit szeretsz a szabadidődben csinálni, miért szeretnél ide jönni stb. kérdések lesznek, én anno megnevettettem a felvételiztető tanáraimat, szóval tisztelettel de azért ezekre ne úgy felelj mintha állásinterjún lennél, nyugodtan lehetsz közvetlen!:)
Sok sikert, remélem végül a Berzsenyibe jössz;)
Sya.
Köszönöm. Elkezdtem tanulni a szóbelire. A töriben az osztálytársam anyukája segit nekem ( magyar-töri tanár volt ), viszobt a magyarra nem tudom hogyan készülhetnék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!