Sportkommunikátor szakra szeretnék menni, de anyum tiltakozik, mit tegyek?
már bejelöltem a szakokat, csak sorrendmódosítással tudok változtatni. megjelöltem a jogi asszisztenst, külgazdasági üzletkötőt is. ha muszáj lenne mást választani a külgazdasági tetszene, persze h a jogi felé hajlik anyum.
nyilván ez a diploma/oklevél nem áll meg önmagában, ezt én is tudom, majd egy BA-ra is szeretnék menni később közigazgatásra v ehhez hasonló szakra. de a sport nagyon érdekel, legfőképpen a vízilabda és hiszek abban h nem történik semmi hiába, ugyanis pár éve szerettem bele a sportba, egy esős délután, mikor nem volt jobb a tvben, meccset néztem.
ha csak szenvedek egy másik szakon annak nincs értelme. én szeretnék DÖNTENI, AZ ÉN ÉLETEM. de azt mondja anyum h hülyeséget nem finanszíroz, nem lát benne pénzt (kaja, albérlet stbstb)
Mit tegyek? döntsön ő helyettem????
ne hagyd magad menyj az álmaid után
de sajnos anyudnak igaza van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!