Milyenek ezekben az iskolákban, tagozatokon a szóbelik? Mire számítsak?
Karinthy:
-angol NYEK
-emelt angol
Leövey:
-angol NYEK
-kémia-biosz
Kossuth:
-emelt angol
-Angol NYEK
-Spanyol NYEK
Szent László:
-kémia biosz
-emelt angol
Nagy László:
-angol NYEK(haladó)
-angol NYEK(kezdő)
Tudom,hogy nem biztos hogy mindenhova behívnak, de szeretnék felkészülni.:)
Bármi a hasznomra lehet,pl hogyan öltözködjek, milyen nehéz, mikről kérdeznek, példafeladatok,bármi!:).Előre is köszönöm a válaszokat!;*
Karinthy angol NYEKbe magyarnál verselzés+kapsz egy témát arról kell beszélned.Mateknál 6 vagy 8 feladat van,számolós,igaz-hamisos stb...én is ide készülök csak németre.
Kossuth a NYEK osztályokba magyarnál felolvasol egy szöveget és ahhoz vannak feladatok(vázlat,mondat elemzés..)matekban szintén pár logikai feladat.
Ide is szintén készülök csak német kéttanra:)
Amúgy a Kossuth honlapjám van fent minta szóbeli feladatlap
szia!
A Szent Lászlóban az angol angol nyelven folyik olyan mint egy szóbeli nyelvvizsga.
De a honlapon fenn van minden követelmény. Sok sikert! :)
A Leöveyben én kémiáztam:)
Húznom kellett egy tételt, volt kb 25-30 percem kidolgozni, elmondtam és kész. Ezután következett pár kérdés magamról, miért szeretnék ide járni, mik a hobbijaim stb. Nem volt nehéz egyáltalán. A biosz menete (előttem sokan voltak belőle) kb ugyanez. Leöveys vagyok és tapasztalatból tudom, hogy nagyon normális, kedves, segítőkész tanárokat raknak be a bizottságba.
Angolból asszem csak általános témák vannak (family, school, myself stb) meg még talán valami egyszerűbb nyelvtani teszt, de ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!