Tanárszak. Ha valaki a tanárit jelöli meg, akkor a választott szakok egyikéből kell emelt érettségi, vagy ha van egy emelt érettségid, akkor bármilyen tanárszakot megjelölheted?
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 15:31
1/3 anonim válasza:
A felvi.hu oldalon megtalálod minden tanári szakpár vizsgakövetelményét.
2/3 anonim válasza:
Már nem azért de pl egy irodalom emeltnek mi köze lenne egy biológia-földrajz tanári szakhoz?
Igen, a választott szakok egyikéből kell, van hogy az sem mindegy melyikből, de felvi.hu-n leírják szépen
3/3 anonim válasza:
Nem tudom változott-e, de mikor én mentem, akkor a két szak közül egyikből kellett emeltezni. Tehát pl magyar-töri pároson eldönthetted, melyikből. Bár célszerűbb mindkettőből, mert amelyikből nem emeltezel azzal a szakoddal szenvedni fogsz.
Annyi, hogy ha az egyik szakod nyelv, akkor abból mindenképp kell emeltezni. Tehát pl egy angol-biosz kombón az angolból mindenképp kell, bioszból nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!