Ajánlanátok Budapesten olyan hatosztályos gimiket amik közel vannak Kaszásdűlőhöz?
Nagyon jó felvételit írtam de még mindig nem tudom, hogy hova menjek és milyen szakra.
92 pontos lett a felvételim.
Írnátok matek és természetre indokokat, hogy milyen szakra menjek a kettő közül, inkolással ha lehet
Szerintem az Áprád a legjobb.
Ott van matek, tt és nyelv is.
Én mindenképp nyelvre mennék! - Pláne, az Árpádban nyelvi osztályban is elég erős a matek és a tt vonal is:D
De gimiben az legyen a legfontosabb, hogy megtanulsz JÓL, HASZNÁLHATÓAN két nyelvet! Akármelyik emelt érettségire való felkészülésnél sokkal több idő és energia az, hogy az ember egy-két nyelvből biztos tudást szerezzen! Az érettségikre bőven ráérsz 11-ben készülni, akkor is, ha emeltezel. Addig csak legyél 4-5 azokból a tárgyakból, amik feltehetősleg számítanak majd a továbbtanulásban (+ az érettségi tárgyakból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!