Hogy lehettem akkora hülye, hogy bejelentettem a szül3imnek a vizsgáimat?
Ha "felnőtt" gyerekek fele annyi energiát fektetnének abba, hogy megfelelő hozzáállással kitörjenek a gyerek-státuszból, mint amennyit a hazudozással töltenek, az sokkal hasznosabb lenne:(
Én sose hazudoztam a szüleimnek semmiről, mégis el tudtam érni, hogy egy idő után egyenrangú félnek tekintsenek, és a kezdeti "szabadságharcok:)" után már nem volt több balhé. Előbb-utóbb úgyis ki kell állnia az embernek magáért, akkor már jobb előbb, mint akár éveken át sumákolni.
#2-es, mert nyilván neked nem olyan szüleid vannak, akik mindent irreálisan komolyan vesznek, és rendszeresen bolhából elefántot csinálnak, ezzel szarràstresszelve az életed.
Egyébként meg meg kell mondani nekik kérdező, hogy ez a te dolgod, és nincs közük hozzá, amíg tanulsz vagy dolgozol, és nem csak otthon ücsörögsz. Kivéve ha ők fizetik a tandíjad, akkor kicsit más a helyzet.
2-es vagyok: ja, két szülő mellett, akik abszolút eminensek voltak világ életükben, és még a vasárnapi ebédnél is a német nyelvtan volt a téma:), biztosan nagyon könnyű dolgom volt:D
De az embernek fel kell nőnie egyszer. Ha valaki gyerekként viselkedik, ne csodálkozzon, ha akként is bánnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!