Csak a MOME indít formatervezői Ba. Szakot?
Figyelt kérdés
Tehát nem ipari design mérnök szeretnék lenni.
A matek egyáltalán nem megy.
Úgy tudom a MOME-n nincsen matek és inkább művészi képzésről szól...
Van még ilyen?
2018. jan. 28. 10:56
1/2 anonim válasza:
Nem, Nyugatmagyarországi egyetem is. [link] itt is művészetibb a képzés, nem mint a bme-n.
2/2 anonim válasza:
Szia! Formatervezésen vagyok a MOMÉn. Matek és fizika alapismeretek itt is vannak, semmi komoly, de azért alapvető szerkezeti-, anyagismeret kell ehhez is, meg hogy ki tudd számolni hogyan kivitelezhető az amit papítrra lefirkantottál stb. Műhelyismeret, informatika magától értetődő. Én teljesen humán beállítottságú vagyok, küzdök is, ettől függetlenül tudom, hogy miért kell, és kizárólag olyat tanulunk amit 100%-ban használunk is. Plusz a tanárok is humán eszközökkel magyarázzák a reál tárgyakat. Szóval mondhatni minden Érted van, ezért könnyebb a dolog. És nincs olyan ami ne lenne teljesíthető, gyakorolni kell és képesnek lenni arra, hogy merj segítséget kérni. Erőn felül támogatnak a tanárok és a diáktársak, ha kéred. Szóval van, de semmiben nem vagy egyedül és a Te érdekedben van. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!