Milyen feladatokat kell teljesíteni a MOME formatervezői felvételijére?
Nem találtam konkrét példákat/munkákat.
Ajánlott szakirodalmat sem leltem.
Szia!
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
Először az volt tervben, hogy rajztanár leszek és így a MKE képgrafika szakára jelentkezem. Ott brutál mennyiségű szakirodalmat kell benyomni, ezért is volt furcsa, hogy nincsen ajánlott irodalom :)Bár ez így még lehet, hogy jobban nyugtalanít :)Így még szubjektívabbnak hat az eljárás...
1:
A formatervezőin mit jelent a tanulmányrajz?
Realisztikus tárgyábrázolást?
Olyan jó lenne példákat látni, mert a képgrafika szakon pl tudom, hogy teljes emberalak és testrészek realisztikus ábrázolásáról van szó és még a méretet is meghatározták!
A formatervezőin egy lapon, de több nézőpontból kell tárgyakat ábrázolni? Tudok rajzolni és kreatívnak tartom magam, de nem szeretnék egy évet csúszni csak azért, hogy konkrétabb képem legyen az elvárásokról.
2:
Pl. a modellezést sem tudom, hogyan várják és hogyan szabad. Adott tárgyat próbáljam kifaragni kemény polisztirolból, formázzam meg agyagból, lapokból ragasszam össze, stb...
3:
A végén amikor az elbeszélgetés van annak a mappának a tartalmát mutassam be, amit elektronikusan elküldtem és itthon csináljak valamiből modellt is hozzá?
Bocsánat az értetlenkedésért, de eddig csak a művészi rajz foglalkoztatott :) ...de ez nagyon megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!