Hol kérjek iskolalátogatási igazolást? Most érettségizek.
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ugye most érettségizek, tehát ha lement a szóbeli, akkor tulajdonképpen már nem vagyok az iskola tanulója. Vagy kérhetek még innen? Diákmunkához kellene.2010. jún. 6. 13:21
1/7 anonim válasza:
de mivel a diákszövetkezetekben félévente kérik az iskolalátogatásit az előző félév számít, tehát szerintem a gimiben kell még kérned
3/7 anonim válasza:
FÜRGEDIÁK ISKOLASZÖVETKEZET HONLAPJÁRÓL MÁSOLOM:
"Középiskolások nappali tagozatos jogviszonya a beiratkozástól a kiiratkozásig, vagy az írásbeli érettségi vizsga első napjáig tart. Az érettségit követő nyáron akkor tudsz nálunk munkát vállalni, ha nyilatkozol arról, hogy jelentkeztél felsőfokú tanintézetbe, és szeptemberben ott folytatod tanulmányaidat."
4/7 anonim válasza:
13:30vagyok
bár ez nekem nem világos...arról kell nyilatkoznod h.felvételizel..eddig OK.
és ha nem felvételizel?akkor mi van?+Az,h.felvételizel az nem jelenti azt h.fel is vesznek..szóval ez elég zavaros.
5/7 A kérdező kommentje:
OKJ-s képzésre jelentkeztem... Köszi a válaszokat. Szerintem felhívom ofőt+ a diákszövetkezetet... =)
2010. jún. 6. 13:36
6/7 anonim válasza:
Szi! En a gimtiol kerek, ugynilyen helyzetben vagyok. Iden erettseizek es nyaron melo, nekem azt mondtak jo ugy, hogy a kozepiskolait viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!