Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol kérjek iskolalátogatási...

Hol kérjek iskolalátogatási igazolást? Most érettségizek.

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ugye most érettségizek, tehát ha lement a szóbeli, akkor tulajdonképpen már nem vagyok az iskola tanulója. Vagy kérhetek még innen? Diákmunkához kellene.
2010. jún. 6. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
de mivel a diákszövetkezetekben félévente kérik az iskolalátogatásit az előző félév számít, tehát szerintem a gimiben kell még kérned
2010. jún. 6. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen a gimitől...
2010. jún. 6. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

FÜRGEDIÁK ISKOLASZÖVETKEZET HONLAPJÁRÓL MÁSOLOM:

"Középiskolások nappali tagozatos jogviszonya a beiratkozástól a kiiratkozásig, vagy az írásbeli érettségi vizsga első napjáig tart. Az érettségit követő nyáron akkor tudsz nálunk munkát vállalni, ha nyilatkozol arról, hogy jelentkeztél felsőfokú tanintézetbe, és szeptemberben ott folytatod tanulmányaidat."

2010. jún. 6. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

13:30vagyok

bár ez nekem nem világos...arról kell nyilatkoznod h.felvételizel..eddig OK.

és ha nem felvételizel?akkor mi van?+Az,h.felvételizel az nem jelenti azt h.fel is vesznek..szóval ez elég zavaros.

2010. jún. 6. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:
OKJ-s képzésre jelentkeztem... Köszi a válaszokat. Szerintem felhívom ofőt+ a diákszövetkezetet... =)
2010. jún. 6. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szi! En a gimtiol kerek, ugynilyen helyzetben vagyok. Iden erettseizek es nyaron melo, nekem azt mondtak jo ugy, hogy a kozepiskolait viszem.
2010. jún. 6. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A középiskolától természetesen.
2010. jún. 6. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!