Van itt még olyan akinek az egyetem nem egy sikertörténet? Nem az volt az "élete legszebb időszaka"?
Igen.
Szerintem sokan vannak így, csak vagy ott hagyják a sulit, vagy csöndben átvészelik ezt a pár évet és nem beszélnek róla sokat.
Én azokkal barátkozok,akik hasonló cipőben vannak, mint én.Nem mennek a tárgyak, alig ismernek valakit a szakról stb. Sok a közös téma és jó érzés,hogy más is tudja min megyek keresztül.
Nem vagyok egy társasági lény, azonban a fenti dolgot általában mindig rajtad múlnak.
"Nem szerzett barátokat".
Amennyiben nem mennek oda hozzád, akkor menj Te oda.
"Nem hívtak bulizni"
Legjobb tudomásom szerint is a bulikba belépőjegy kell és nem meghívás.
Ha meg véletlen össze találkoztok, akkor is lehet közösen bulizni.
"Nem tanult jól.."
Saját hiba..
Pont ezen gondolkodtam én is... Ugyanez.
A nem tanilt jól, se mindig saját hiba, én úgy gondolom. Amikor egy 60 fős vizsgán bukik mindenki, megtörtént. De el vagyunk intézve, hogy hülyék vagyunk.
Egy darab barátom sincs és már másfél évet csúsznék, és ez azért tört össze lelkileg, mert nem a saját hanyagságom miatt. Közel halálra tanultam magam, mindent megtettem, és egyszerűen nem elég, semmi siker, bármit csinálok.
De mostmár feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!