62 pontos felvételivel,4 egész átlaggal az alábbi budapesti iskolákba van esély?
Az Óbudai szívós/nehéz iskola, de szerintem van esélyed, mert még van szóbeli, ha jól tudom, ha nem bocsi (ugye az is +), de amúgy is van esélyed.
Ady-t szerintem felejtsd el. A volt osztálytársaim menekültek volna már a nyílt napról is:D
Az, hogy miért ne menjünk bele..(:
Szinyeiben kicsit átvariálták az osztályokat az utóbbi években, de szerintem a NYEK-es osztályokba biztos, hogy van esélyed, a biokémiát nem tudom, az elég más világ.
A 4 éves emelt nyelvi képzésekre szerintem nehezebb bekerülni, mert különlegesebbek (mindig rácsodálkoznak, hogy emelt franciás voltam, mégis 4 évesbe jártam:D). A spanyol meg most nagyon divatnyelv lett, szóval oda főleg sokan jelentkeznek.
Amúgy ha a nyelveket szereted, nagyon ajánlom a sulit, mert franciából-spanyolból-németből mind nagyon jók a tanárok, erős a nyelvoktatás. Angolból sajnos ezt nem tudom elmondani, de arra figyelnek azért, hogy NYEK-be nem a leggázabbakat rakják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!