Ma kaptunk egy levelet iskolában, melyben nagy vonalakban az állt, hogy van az iskolában tetves diák, és annak megelőzésében valami sprét kell megvenni ill. használni. Bármi ötlet?
Figyelt kérdés
Mivel védőnő átnézett ma mindenkit, ezért nem értem miért kell ezt mindenkinek megtenni.2018. jan. 26. 14:03
1/4 Roflkopter válasza:
Gondolom nem akarjak h megtudják ki az mert akkor kiközösítés, kicsufoljak stb
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam de nem tudná meg senki szerintem hogy ő az mert nem monddanák el.
2018. jan. 26. 14:12
3/4 anonim válasza:
Azért kell mindenkit lekezelni, mert a fejtetű eszméletlenül könnyen végigfertőz mindenkit. Ha most becsületesen lekezelik azt, akiben találtak, akkor ő bejön hétfőn "tisztán" a suliba, de másik 5-10-akárhány diák szépen nevelgeti a tőle kapott tetveit a fején. És fertőznek. Nálunk a suliban havonta találnak nagyjából tetvest, sajnos nem küldenek körlevelet, és így soha nem lesz vége...
4/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi!
2018. jan. 26. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!