Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogi felsőoktatási szakképzés?

Jogi felsőoktatási szakképzés?

Figyelt kérdés
Mennyire érné meg ide jelentkezni? Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy mennyire nehéz ezt elvégezni, és hogy milyenek az elhelyezkedési esélyeim.

2018. jan. 24. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:

A felsőoktatási szakképzés nem jó semmire. Diplomát nem ad, csak könnyebb vele utána jelentkezni a rendes képzésre. Mivel a jogász képzés osztatlan, eleve elég hosszú, így én biztos nem pazarolnám az időmet a felsőoktatási szakképzésre, akkor sem, ha valamennyi tárgyat el lehet utána fogadtatni.

Ha nem vesznek fel eleve a jogi szakra, akkor valószínűleg amúgy se bírnád a képzést magát sem elvégezni.

2018. jan. 24. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
én úgy hallottam könnyű elvégezni - legalábbis akiket ismerek szerintük számukra könnyű volt - az elhelyezkedési esélyekről nem tudok nyilatkozni viszont ezzel majd jogra...hát! Ha jogász szeretnél lenni érdemesebb élből jogra startolni....amíg 2 évet tanulsz az asszisztensin addig azt a két évet tanulhatnád a jogon is...az asszisztenseknek elképesztően lebutított anyagot adnak le a jogász szakhoz képest, amivel nézegetve a tételsort és tananyagot szerintem nem mész semmire, persze ha neked direkt ez a célod és álmod hogy asszisztens legyél akkor érdemes belevágnod!
2018. márc. 31. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!