Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Babits gimiről vélemény?

Babits gimiről vélemény?

Figyelt kérdés
Igaz, még egy kicsit távolabb van a gimi, de már most megkedveltem ezt a sulit. Mindegyikről hallottam jót is, rosszat is, Leőweybe akartam először, aztán a sok negatív vélemény miatt változtattam. Ötös tanuló vagyok mindenből, de nem tanulok sokat és lusta is vagyok. 😂 Spanyol nyelvet szeretném tanulni, ez is egy szempont. Közösség? Tanárok? Menza? Tanagyag? Angol tagozatra mennék.

2018. jan. 23. 21:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, igen, azt kifelejtettem, hogy pécsi vagyok.
2018. jan. 23. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem ér annyit, hogy ilyen messziről járj be. Sokkal nagyobb értéke van a (nem utazással töltött) szabadidőnek, mint hiszed.
2018. jan. 25. 21:45
 3/4 anonim válasza:

Szerintem nem rossz az iskolának a légköre. Van egy bizonyos hangulata. Meg ugye az sem utolsó szempont, hogy az egyetemhez tartozik ezért eléggé jól felszerelt. Tanárok közül vannak nagyon jók, de furcsák vagy pedig rosszabbak is. Bár szerintem ez minden iskolában ugyanúgy megtalálható. Arra viszont számíthatsz, hogy ami általánosban ötös volt 0 tanulás nélkül az itt nem fog működni.😃 Elég sok tananyag van, a tanárok sokat várnak el és mindegyikük stílusához alkalmazkodnod kell.

A spanyolt pedig felveheted második nyelvnek (heti 3 órában). Nálunk németes osztályban szerintem elég jó a nyelvoktatás, heti 6 órában tanuljuk (az angolosok is az angolt) és próbálják digitális módszerekkel is "tanulhatóbbá" tenni.

2018. jan. 27. 00:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Elso, pecsen is van babits gimi, nem gondoltam, hogy felmegyek pestre. :D de azert koszi. Masodiknak is nagyon koszonom!
2018. jan. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!