Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Babits gimiről valaki!? Létszi?

A Babits gimiről valaki!? Létszi?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyikről pontosan? És mit pontosan?
2009. nov. 7. 23:10
 2/5 A kérdező kommentje:
A pécsiről és angol szak!!
2009. nov. 7. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Járt oda pár volt osztálytársam. Ők szerették. Jó gimnázium, elég erős az angol. Sajnos többet nem tudok mondani, de én nem nagyon hallottam róla rosszat. Mondjuk annyi, hogy szerintem akinek az önálló tanulás gondot okoz, az inkább valami könnyebb gimit válasszon, de ezen felül rosszat nem hallottam róla.
2009. nov. 8. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi ez is segített! Egy gyakorló általánosba járok ami szintén erős, gyakorlatilag állandóan tanulni kell. Gyakran napi 2-3 témazáró, úgyhogy már megszoktam a hajtást! Ilyen az ÉLET!
2009. nov. 8. 11:22
 5/5 anonim válasza:

Én a 4. ker-be jelöltem meg Babits gimit, japán szakot^^ remélem felvesznek, elvileg jó suli...néztem az oldalát, és egész jó dolgok vannak rajta...remélem bekerülök, bár a haverjaim szerint nincs miért paráznom a stréber fejemmel XD

14/L

2010. ápr. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!