5 perc alatt megoldottam fejben az írásbeli matek emelt érettségi feladatokat. Van nálam gyorsabb?
Figyelt kérdés
Minden évben ez a szórakozásom, ha már én anno nem írhattam meg, OKTV eredményem miatt nem kellett megírnom.....2010. jún. 5. 20:53
31/41 anonim válasza:
én már rágondoltam a feladatokra és meg is voltak az eredmények.. úgyhogy én gyorsabb vagyok nálad
32/41 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy ránézek, és tudom, hogy hogyan kellene kiszámolni, de ez nem megoldást jelent, mert ahhoz le kellene írnod a lapra, minden résszámítást el kellene végezned, stb, stb...
33/41 anonim válasza:
Nagyon szép, nagyon okos, nagyon ügyes vagy!
Én ilyet lehet, hogy sose fogok csinálni.
De most megyek és olyat teszek, amit te nem fogsz soha:
megyek dugni.
Pá!
34/41 anonim válasza:
én meg egy óra alatt főztem ebédet meg kitakarítottam a lakást.
35/41 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Én meg 1 pillanat alatt kiszámoltam hogy a 4 oldalnyi válaszoló 100%-a lesajnált téged. Milyen érzés?
36/41 anonim válasza:
egyébként ha kikerülsz a Szahara közepére (amit szívből kívánok neked, de nem azért, mert irigy vagyok)akkor majd szrás vagy fsás után törlöd ki az OKTV eredményeddel?
37/41 A kérdező kommentje:
"De most megyek és olyat teszek, amit te nem fogsz soha:
megyek dugni.
Pá!"
Tudsz dugni? Bravó! És még sokan mások, én is. Honnan veszed, hogy okos embernek nem szexelnek?
2010. jún. 11. 21:16
38/41 anonim válasza:
Te nem okos vagy, hanem koczka. És én nem az vagyok, aki a dugósat írta neked, de én pl partyból értem éppen haza, mert vannak barátaim, és van életem ;) Akinek volt ideje 9-kor itt válaszolgatni, az valószínűleg csak recskázik esténként, és a számokkal beszél a számok nyelvén:D
39/41 anonim válasza:
Én vagyok az, aki a dugósat írta neked. Egy szóval sem mondtam neked, hogy okos vagy. Egy szóval sem. Viszont egyetértek az utolsó válaszolóval. Azért néha húzd ki a kezed a gatyádból.
40/41 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Amikor ovis voltam, azt mondták többször is, hogy
"okos enged, szamár szenved"
már ha érted mire gondolok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!