Szerintetek ilyen pontszámmal mennyi esélyem van ezekre a sulikra? (többi lent)
Tegnap felvételiztem.A megoldókulcs alapján a matek 26-28
A magyar fogalmazás nélkül 39 (a fogalmazás 10 pontos)
Ezeket jelöltem
Radnóti kémia
Ságvári BFK
Deák fiz-kém
Deák általános
Tömörkény általános
Kőrösy ált kzgtn
Eötvös általános
A deákba tömörkénybe lehet esélyem?
Érdemes változtatni?
Ha igen,mit?
Nagyon köszönöm!
A radnótit azt tudom,hogy esélytelen leginkább a tömörkényre meg a deákra voltam kíváncsi!
Mégegyszer köszönöm a választ!
Igen az ilyen tanácsok segítenek.
Elfogadom a te válaszodat és köszönöm,de a sorrenden szerintem nem változtatok.Tudom hogy a radnóti esélytelen,de én mindenképp bemegyek szóbelizni.Az is csak fejleszt.
Ja és annyit elfelejtettem mondani hogy alig vagyok két három tantárgyból négyes a többi ötös.
Elég sokat tanulok...
Minden nap leülök és csinálom.
De a logikám így se jó.
Szia!
Az utolsó válaszolónak adok igazat. Nagyon sok évfolyamtársam írt 60 valahány pontos felvételit (2 felvételi együttvéve). Olyan is volt,akit 24 pontos matek felvételivel vettek fel matekra,szóval tényleg nem kell izgulni. Egyébként a Radnótiból csak akkor tanácsolnak el,ha év végén buksz valamiből.
A Ságváriról sajnos nem tudok sok mindent,de az is kb. olyan kaliberű mint a Radnóti. A Tömörkény/Deák/Kőrösibe szerintem simán felvesznek,mert ezeket a sulikat sokan tartaléknak jelölik meg. Ha jól emlékszem,egyik volt osztálytársam az 506. helyről került a Tömörkénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!