Melyik mérnök szakra jár a legtöbb lány? Melyik való leginkább egy lánynak és melyik az, amelyik semmiképp (ha vannak ilyenek)?
Nem gondolom, hogy a nemek aránya dönti el, hogy milyen szak való egy lánynak.:) Én mérnökinfóra megyek, ahol köztudottan vadászni kell a kolleginákat, de nem aggódom. Maga a téma/tudományág érdekel, számomra ez a testhezállóbb, nem egy élelmiszer mérnöki, vagy hasonlók, függetlenül attól, hogy más lányok ezzel hogy vannak.:)
Ez előtt olyan szakon voltam (vagyok), ahol a fiúkat kell vadászni. Számomra felüdülés lesz, hogy nem csak lányokat látok, főleg, hogy világ életemben kevés lány szeretett/fogadott el, nagyon más világ voltunk, a fiúkkal pedig jobban megtaláltam a közös hangot.:)
Válaszd azt, ami tetszik, a magad köreit, barátiait meg fogod találni ilyen hatalmas szakokon, ez biztos.:)
Köszi a választ :)
Mint írtam, én mást tanulok (harmadik évem jogon). Igaziból a húgomnak aktuális a pályaválasztás és miatta jött elő ez a téma, bár nem hiszem, hogy ilyen területet választana, de azért kiváncsi vagyok :)
vegyészmérnök,biomérnök,élelmiszermérnök
ezeken elég sok a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!