BME-re hány százalékban járnak lányok?
xdd
Azért kérdezem, mert én is oda szeretnék menni, csak hát eléggé mondják, hogy az fiúiskola, de én nagyon szeretnék programozó lenni, és a legjobb diplomát azért mégiscsak ott lehet szerezni.
Áááá, milyen jó hozzászólásokat olvasok! (NEM cinizmusból írom, tényleg szó szerint értem)
Régen nem futottam össze ilyennel, most meg már rögtön a nap elején!
Szimpatikus kommentelők! Hajrá!! Csakis ilyen szókimondósággal tovább! :D
:D :D
De én nem csajozni akarok, lány vagyok!
Azért érdekel, mert tudom, hogy ebben a szakmában a fiúk eléggé el tudják nyomni a lányokat, holott egy lány programozhat ugyanolyan jól, mint ők, sőt ha elég szorgalmas akkor jobban is.
Vannak azért lányok, bár tényleg nem sokan. Én pl. jártam olyan órára is, ahol 50% fölötti volt a lányok száma. :)
Ha esetleg tudsz németül, akkor ajánlom a német képzést. Bár úgy tudom idén csak egy-két lány jelentkezett rá, de az évfolyamomon voltunk 8-9en a villamosmérnökökkel együtt. Az már jó arány az összesen olyan 70 emberhez képest. :)
Ha valami konkrét kérdésed lenne még, akkor nyugodtan keress meg privátban.
Másodéves mérnökinformatikus lány
Mérnökinformatikus lány az még elmegy, DE a programtervező/programozó nő az KAMU!
És ne is legyen, MERT nem ért/nem fog tudni érteni hozzá!
Max. ha ZH-n kiteszi magát a PHD-s felügyelőnek (személyes tapasztalat).
Ugyanúgy a fiúk sem értenek a vámpíros/romantikus/csöpögős ponyvaregények írásához, például. Abban meg a nők a jók.
És ezt el is fogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!