Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol találok információkat az...

Hol találok információkat az ELTE BTK és az SZTE BTK nyílt napjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az addig megvan, hogy az ELTE-n január 26-án, Szegeden pedig 27-én lesz. Az ELTE BTK oldalán még találtam egy kis programot, hogy mikor kezdődik, megnyitó, tájékoztatók, de ennél többet nem (pl. a mintaórákról semmit nem találtam). Az SZTE esetében még ennyit sem...
2018. jan. 17. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. jan. 17. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg minek neked annyi infó? Majd ott mindent elmondanak
2018. jan. 17. 13:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Én ezt nem találtam meg.

Hát szerintem azért jó tudni, hogy kb. mikorra érdemes mennem, mit és mikor tudok megnézni, mert szerintem egész nap ott lenni és mindent végighallgatni felesleges. Olyanokra gondolok, hogy pl. dékáni köszöntő, felvételi tájékoztató, mert ez igazából szerintem semmit nem tesz hozzá a dologhoz, csak elmondják, hogy "gyere hozzánk, mi vagyunk a legjobbak, minden szép és csodás" stb., amit ugyanúgy el tudok olvasni a tájékoztatókban, szakleírásokban. Ennél szerintem sokkal hasznosabb, ha pl. meg lehet nézni egy-két órát, körül lehet járni az épületeket, lehet beszélgetni és kérdezni a hallgatóktól. Már voltam máshol is nyílt napokon és ott ugyanez volt a benyomásom, hogy tulajdonképpen ezért érdemes elmenni, mert a többi csak a körítés.

2018. jan. 17. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen egy egyetemi előadás, akkor mindenféle nyílt naptól függetlenül is beülhetsz egyre. Az épületben is bármikor szétnézhetsz.
2018. jan. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!