Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 3,5 gimiben milyen átlagnak...

3,5 gimiben milyen átlagnak számít?

Figyelt kérdés

jó, rossz, elmegy?

neked milyen lesz az átlagod?

2010. jún. 4. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem szakközépben 4.1 :
2010. jún. 4. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem egy gimiben azért jobb átlag kéne.

Szerintem a 4,0-s átlagtól már ideális, de persze csak magamból indulok ki. Amúgy nekem 4 évig 4,3-4,7-es átlagaim voltak.

18/l

2010. jún. 4. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én átlagom 4,33 lesz. (10.osztályos vagyok)

Nálunk 4,00 -ás átlag fölött tartozik bele valaki az 'osztály krémjébe'

A 3,5...Elmegy...

Te hanyadikos vagy?

2010. jún. 4. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gimitől függ. Az én gimimben a 4,1-es átlagommal az osztály legrosszabb tanulói közé tartozok sajna. A matek lehúzza nagyon az átlagom.
2010. jún. 4. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
elég jó gimibe járok, 9es vagyok, és az egyik legrosszabb átlagú gyerek az osztályban :s
2010. jún. 4. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első év nehéz, másodikban meg már tudni fogod, hogy mit is várnak el a tanárok, és könnyebb lesz alkalmazkodni. Az átlagod meg javulni fog valószínüleg, ha komolyan veszed a tanulást.
2010. jún. 4. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nem mindegy az sem, hogy ebben az átlagban minden tantárgy benne van vagy csak az érettségi tárgyak???

Ha az érettségi tárgyak (magyar, matek, történelem, nyelv és a választott) 3,5, akkor nem ártana belehúzni, mert az érettségi is hasonló eredménnyel fog zárulni és az nem túl jó. Gimibe pedig azért megy az ember, hogy utána továbbtanuljon, közepes érettségivel viszont csak a jelentéktelenebb szakok elérhetőek (remélem ezzel nem bántok meg senkit)

Szóval, húzz bele!

Nekem is 4 fölött volt az átlagom középiskolában, /magyar, töri, matek 4-es volt, angol, földrajz 5-ös/ fel is vettek oda, ahova akartam menni :)

2010. jún. 4. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Gimnáziumtól is függ ismerősöm Varga Katás 3,5 az átlaga míg én mondhatnánk vidéki gimnáziumban tanulok és 4,4 vagy 4,5 fele lesz az átlagom érettségi tantárgyakat nézve 4,6 tehát nem olyan rossz a 3,5-ös átlag van olyan osztálytársam akinek kereken 2 mindenből azt a jegyet kapta és gimnazista tehát ha jobban belehúzol sikerülhet javítani ezen sok sikert!
2010. jún. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!