Töritanárként mennyi esélyem van elhelyezkedni?
Benne vagyok már egy ideje a képzésben és tudom, hogy a másik szakommal nem lesz ilyen gond, de törivel Budapesten/Pest megyében (szorosan az agglomerációban) mennyi esélyem van elhelyezkedni? Tudom, hogy ezzel jobban el van telítve a piac, de érdekelne azért.
Már csak azért is, mert akkor a másik szakomra helyezem inkább a hangsúlyt (több energiát fektetek bele), ha a töri nagyjából esélytelen.
Hogy érted azt, hogy a "másik szakodra helyezed a hangsúlyt"? Ugyanúgy teljesítened kell mindkét szak követelményeit. Beledögleni meg egyikbe se érdemes, mert az egyetemen tanultaknak nevetségesen kis százalékát fogod tanítani.
Egyébként most már nem mindegy, ha benne vagy a képzésben?
Itt élek (Pest agglomeráció), szintén töritanár végzettséggel. Pályakezdőként középiskolában sajnos nem tudtam elhelyezkedni, csak általánosban, ott sem teljes állással, hanem úgy, hogy heti két óra töri, a többi tanszoba...
Ha megnézed a közigállást sok töritanárt keresnek - de nem itt, hanem vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!