KRE-Japán szakosok, hogy birtok egyetem után elhelyezkedni?
Sziasztok.
Most leszek végzős a gimiben és elkezdtem keresgélni az iskolák között.A Károlin megtetszett
keleti nyelvek és kultúrák,japán szakirányú képzés.Érdekelne,hogy miután ezt valaki elvégzi mennyire sikerül itthon elhelyezkedni.(és hogy meg lehet e élni ebből)
Másik kérdésem pedig az lenne,hogy ide tényleg nulla japán tudással is lehet jelentkezni?Illetve ha igen,akkor egy osztályban általában kik vannak többen?Akik tudnak már beszélni vagy teljesen kezdők?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a választ.:)
Esetleg azt megtudnád mondani,hogy ők mennyi idő alatt tudtak munkát találni miután végeztek?
Első vagyok. Igen, tolmácsként és magántanárként lehet keresni, de akkor tudni kell mellé még 1 keleti nyelvet (főleg kínait) felsőfokon és persze angolul, az fog állást találni. Viszont évente több százan végeznek ezen a szakon, és ez a szűk piac is telítődik, tehát a jó álláslehetőségekből is kevesebb lesz.
Persze, olyan helyre ahova csak diploma kell oda tökéletes, de szakmán belül alig van esély dolgozni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!