Nem merem beadni a szüleimnek, hogy már másodszor bukyam meg vizsgán? Elhiszik, ha azt mondom megvan?
Ki fognak akadni, nagyon.
Persze elmennék a következőre, de nem tudom mit adjak be, hol leszek 4-5 órán át.
Ezen már változtatni nem tudok, de legalább nyugiban készülhetnék a következőre.
Én előszór is magam miatt aggódnék, hogy ha épül rá valami nem tudok haladni vele, ha nem épül rá semmi előbb-utóbb úgyis meg kell tanulni tisztességesen, ha meg "mindent tudtam" és a tanár szívatós...akkor meg majd hogy megyek át belőle...magadnak tanulsz, nem a szüleidnek! Csak magadnak tartozol elszámolással!
Másodszor igen elhiszik....de te ettől még ugyanabba a szituációban maradsz mint voltál..attól nem lesz meg a vizsga..ha nem lesz meg a vizsga nem lesz abszolutórium...nem lesz szakdolgozat és bukta a diplomádnak is....de igen a szüleidnek beadhatod!
Kiakadnak? Ha tőled elvárható módon mindent megtettél hogy sikerüljön akkor biztatni fognak, ha lutriztál aztán 40 tételből tudok 25-őt 10 talán a többi meg majd lesz valahogy akkor nem csoda!
Szedd össze magad ember..nem általános isiben vagyunk!
De akkor hetekig hallgathatnám a szentbeszédet, hogy meg fog bukni, minek mész el...
Feladatok voltak, renheteget készültem rá, tényleg. Nem az volt, hogy nem tanultam meg a tételeket.
Ja, amúgy én is attól félek, hogy mi van, ha a harmadik se lesz meg. Az elsővel csak elcsesztem egy alkalmat, azt előre tudtam, hogy bukta, mert csak 2 napom volt rá...
Megmondanám, hogy kettes, de nem hinnék el, hogy olyan marha vagyok, hogy javítani megyek.
Következőre meglesz, utána vizsgakurzus is van.
Csak nagyon fontos lenne, hogy mit találjak ki. Előre megveszem a mozijegyet elhiszik, hogy ott voltam és nem vizsgázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!